
نمونه متن یک قرارداد اجاره - اجاره نامه
ماده 1- طرفین قرارداد
قرارداد اجاره حاضر بین ............ فرزند : .......... به شماره شناسنامه : ....... صادره از : ......... به کدملی : .......... متولد: ......... ساکن : ........... تلفن : .......... به عنوان موجر و .......... فرزند : ................ به شماره شناسنامه : ........... صادره از : ............. به کدملی : ......... متولد : ........... ساکن : ............تلفن : ............ به عنوان مستأجر منعقد می گردد.
ماده 2 - موضوع قرارداد و مشخصات ملک مورد اجاره
عبارت است از تملیک منافع 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان واقع در تهران ............... پلاک ثبتی شماره ........ فرعی از ....... به مساحت .. متر مربع دارای سند مالکیت به شماره سریال ......... به نام موجر، مشتمل بر 2 اتاق خواب با حق استفاده از برق، گاز، تلفن به صورت اختصاصی و سایر لوازم و منصوبات و متفرعات مربوطه از جمله آب که جهت استفاده به رؤیت مستأجر رسیده و مورد قبول قرار گرفته است.
ماده 3 - مدت اجاره
مدت اجاره ار تاریخ ....... آغاز و در مورخ ...... خاتمه می یابد. (.... روز)
ماده 4 - اجاره بها، نحوه پرداخت
میزان اجاره بها از قرار ماهی ............... تومان معادل ..... میلیون ریال و جمعاً برای مدت اجاره مذکور میزان ................ میلیون تومان می باشد.
مبلغ ............. میلیون تومان معادل ............ میلیون ریال از طرف مستأجر به عنوان ودیعه قرض الحسنه به موجر نقداً پرداخت می شود.
ماده 5 - تقسیم مورد اجاره
با عنایت به قرارداد اجاره مورخ ............. ، آپارتمان مورد اجاره به همراه تمامی توابع و ملحقات آن هم اکنون در تحویل و ید مستأجر و تحت تصرف وی می باشد.
ماده 6 - شرایط قرارداد
1- مستأجر حق استفاده از مورد اجاره را برخلاف منظور قرارداد که استفاده جهت محل سکنی می باشد ندارد، به اضافه آنکه مکلف است از مورد اجاره استفاده متعارف نماید.
2- موجر مورد اجاره را جهت سکونت سه نفر به مستأجر اجاره داده است.
3- مستاجر تحت هیچ شرایطی حق واگذاری مورد اجاره را به غیر تحت هیچ عنوانی اعم از امانت، اذن در انتفاع، اجاره مجدد ندارد.
4- مستاجر ملکف است به محض خاتمه مدت قرارداد اجاره و رأس موعد مقرر، مورد اجاره را تخلیه و تحویل موجر نماید، در غیر اینصورت مستأجر مکلف است روزانه مبلغ صد هزار تومان معادل یک میلیون ریال به عنوان خسارت وجه التزام به موجر بپردازد و موجر علاوه بر استحقاق دریافت وجه التزام حق درخواست تخلیه مورد اجاره را نیز دارد.
5- ..... .
6- ..... .
7- ..... .
8- ..... .
9- ...... .
10- ...... .
ماده 7 - قانون حاکم بر قرارداد
این قرارداد در سایر موارد تابع قانون مدنی و قانون روابط مالک و مستأجر مصوب 1376 خواهد بود.
قرارداد مزبور در 7 ماده در مورخ ................ و در حضور شهود به امضای طرفین رسید.
امضاء موجر امضاء مستأجر امضاء شاهد امضاء شاهد